Mini prijenosni LBS lokator

Najnovija tehnologija lociranja te pronalaženja izgubljenih i zametnutih stvari

Plaćanje pouzećem

BESPLATNA POŠTARINA

Potpuno sigurna kupnja uz mogućnost povrata bez pitanja.

Zaštitite svoje voljene, kućne ljubimce i dragocjenosti s najnovijim izumom

U svakom trenutku ćete znati gdje se nalaze vaš automobil, članovi obitelji, kućni ljubimci, ali i tko pokušava nasilno ući u vaš dom. Ovaj uređaj će vam poslati točnu lokaciju putem SMS-a na vaš mobitel.

LBS pozicioniranje na principu baznih stanica

Minijaturni lokator koristi LBS tehnologiju. Odlikuje se poboljšanom točnosti položaja, a samo pronalaženje i pozicioniranje je bolje, lakše, praktičnije i ekonomičnije od GPS-a, jer se lociranje vrši putem mobitela. Locira s velikom preciznošću i ima tzv. geo-ograde.

Dobivanje lokacije preko SMS-a

Ovo je uređaj za lociranje s neograničenim tekstualnim obavijestima, pa treba SIM karticu, jer je glavni način dobivanja lokacije preko SMS-a. Pošaljite kod na uređaj, a on će vam vratiti SMS s lokacijom i koordinatama te preciznošću položaja od oko nekih 100 metara.

Ugrađeni magneti

Uređaj ima ugrađena 2 magneta pa ga možete staviti na metalnu površinu i čvrsto će stajati, kao npr. na ventilator da biste nadgledali kućanstvo. Također, bez problema će stati u novčanik, bilo gdje u automobil, torbu, ranac, prtljagu i slično te olakšati lociranje dragocjenosti, ali i dragih osoba.

Radi na baterije

Lokator radi pomoću 3.7V 400mA litij-ionske baterije i puni se pomoću USB kabela. Jedno punjenje je sasvim dovoljno za 4-6 dana rada. Moći ćete brzo i jednostavno locirati svoje izgubljene stvari ili onoga koga tražite prije novog punjenja.

Uređaj koji locira koga god i što god želite u samo par sekundi

Otporan je na udarce i vodu pa će besprijekorno raditi u svim uvjetima, i nikada vas neće iznevjeriti!

Pronađite s lakoćom svoje najmilije

Lokator možete koristiti za djecu, kućne ljubimce, osobe s invaliditetom i one starije koji se slabije orijentiraju te imaju problema s pamćenjem. Da se ne bi izgubili u gužvi na velikim mjestima, jednostavno im stavite lokator u džep, torbu ili ranac, i pronaći ćete ih bez ikakvih problema.

Uđite u trag nestalim stvarima

Nekad vam se desilo da vam je netko ukrao automobil, bicikl, prtljagu, torbu, novčanik ili neku drugu dragocjenu stvar? Budite bez brige čak i kada im policija ne može ući u trag! Prikačite ovaj minijaturni lokator na vaše stvari ili ga stavite unutar njih, i u svakom trenutku ćete znati gdje se nalaze.

Locirajte stvari u samo par sekundi

Ključevi su predmet koji se najčešće gubi. Zato prikačite ovaj lokator na privjesak za ključeve i više ih nikada nećete zagubiti niti izgubiti. Također, lokator posjeduje i funkciju snimanja zvuka. Tako jednim pozivom možete čuti što se događa u pozadini i lakše locirati izgubljeni predmet.

Mini prijenosni LBS lokator

Lokator ima veoma široku primjenu. Možete ga koristiti i za nadgledanje doma, traženje daljinskog upravljača ili kućnih ljubimaca. Stavite im lokator na ogrlicu i pomoću aplikacije pratite kuda se kreću. Male je veličine, dugog vijeka trajanja i jednostavan za korištenje.
Proizvod nije dostupan u trgovinama!
Ocjena 4,7 / 5
Izaberite količinu:

37 € 18.45 €

31.46 €

40.61 €

Besplatna poštarina
Dostava za 3-4 radna dana

Tehničke specifikacije:

Opis:

Mini prijenosni LBS lokator – široko se koristi za nadgledanje kućanstava i lociranje djece, starijih osoba koje se slabije orijentiraju, kućnih ljubimaca, ukradenog automobila i slično. Bez problema pronalazi točnu lokaciju u samo nekoliko sekundi!

Materijal:

Čvrsta ABS plastika – otporna na vodu i udarce.

Dimenzije:

35 x 20 x 14 mm

Baterija:

3.7V 400mA litij-ionska baterija

Radni napon:

DC 3.4-4.2V

GSM frekvencija:

850/900/1800/1900 MHz

Boja:

Crna

Paket:

U pakiranju dolaze 1 x Mini prijenosni LBS lokator i 1 x Upute za korištenje.

Upotreba:

Pomaže vam da uđete u trag izgubljenim stvarima te da lakše pronađete svoje voljene. Možete ga koristiti za nadgledanje kućanstva, pronalaženje i lociranje ključeva, torbi, novčanika, automobila, djece, starijih ljudi, kao i kućnih ljubimaca.

100% kupovina bez rizika

Možete nam vratiti proizvod i vratit ćemo vam vaš novac, bez dodatnih pitanja.

Kamo da pošaljemo
Vašu narudžbu?Šaljemo narudžbu, molimo pričekajte!
Kamo da pošaljemo
Vašu narudžbu?
Ime
Prezime
Adresa
Kućni broj
Pošt. broj
Mjesto
Telefon
E-mail
Proizvod
Komentar
P.S.: Garantiramo vam dostavu već sljedećeg radnog dana.

Slanjem narudžbe prihvaćam plaćanje.

Plaćanje pouzećem
Primjerci koji se mogu dobiti po sniženoj cijeni:
11
Posljednja prodaja
obavljena dana:
100% sigurna kupovina

100% sigurna kupovina

Dostava za 3-4 radna dana

DPD

44 dana povrat novca